Gasztronómia A

SKI & WELLNESS RESIDENCE DRUŽBA**** V HOTELBEN JASNÁN

Szállodánk gasztronómiája az osztrák-magyar konyha szellemében zajlik. A hagyományos ételeket bevált receptek szerint készítik, otthonos és egészséges módon, amely garantálja minőségüket.

Nagy hangsúlyt fektetünk a hagyományos, házi készítésű ételekre, például a lassú sütésre, pácolásra, füstölésre és saját termékeink előállítására.

ÉTTERMEK ÉS BÁROK A HOTELBEN

NÉPI ÉTTEREM

Kóstolja meg az egykori Ausztria-Magyarország népeinek konyháinak hagyományos specialitásait stílusos népi enteriőrben. A fa, a kő, a kandalló lángoló tüze és a Biela Púť sípálya látványa ötvözi az otthonosan és hagyományos módon készített ételek élményét.

JASNÁ ÉTTEREM

Kezdje a napot bőséges svédasztalos reggelivel a Chopokra néző Jasná étteremben. Minden reggel gazdag svédasztalos asztalok, frissen sült sütemények, gluténmentes, gabonapelyhek várják a vendégeket. Egy sarok az egészséges táplálkozásra összpontosított, friss gyümölcslevekkel.

BOROSPINCE

A középkori pince autentikus hangulatában több mint 60 szlovák és külföldi borból, valamint széles rumgyűjteményből álló menüből válogathat.

ÉJJELI BÁR

Látogassa meg francia kabaré stílusában berendezett éjszakai bárunkat Szlovákia legnagyobb vodka-, rum- és pezsgőválasztékával.