TEVÉKENYSÉGEK

JASNÁN

A Hotel Ski & Wellness Residence Družba **** az Alacsony-Tátra legszebb völgyében, Demänovská dolinában található, az Alacsony-Tátra északi lejtőin. Ezek kiterjedt hegyrendszert képviselnek, a főgerinc 82 km és kelet-nyugati irányban húzódik. A legmagasabb végek meghaladják a 2000 m tengerszint feletti magasságot.

A természeti és éghajlati viszonyok ideális lehetőségeket teremtenek a szabadidő eltöltésére az egész folyamán, valamint érdekes vállalati csapatépítés megszervezésére. Télen a sípályák, de a freeride terepek is vonzzák a látogatókat. Nyáron a túrázás szerelmesei túrázhatnak a kijelölt túraútvonalakon, hegygerinc túrákon, felmehetnek Liptó domináns kilátóihoz, vagy meglátogathatják a közeli barlangokat.

TÉL JASNÁN

SÍELÉS JASNÁN

A Hotel Ski & Wellness Residence Družba **** Szlovákia legjobb és folyamatosan fejlődő síközpontjában található, Jasná pod Chopkom-on. A hotel elhelyezkedése közvetlenül a Biela Púť sípályán található, modern, négyüléses felvonóval, melyet különösen a gyermekes családok fognak értékelni – minden síelés közvetlenül a szállodánál kezdődik és ér véget.

Síelés Jasnán – a legjobb síközpont Szlovákiában

  • a téli szezon hossza december elejétől április végéig
  • 45 km hosszú, különböző nehézségű ápolt és karbantartott lejtő – alkalmas kezdőknek, gyermekes családoknak és haladó síelőknek, 30 felvonó és ülőlift
  • lehetőség esti síelésre két megvilágított pályán – az egyik közvetlenül a Ski & Wellness Residence Družba **** szállodánál található
  • Pilgrim Ski Academy – síiskola, kölcsönzés, síszerviz és sportbolt közvetlenül a szállodában.